Artikelen geschreven door Lakshmi Rampersad

Nass

Superstruct Entertainment komt waarschijnlijk te koop

Een van 's werelds grootste festivalpromotors, Superstruct Entertainment, wordt naar verluidt binnen enkele weken te koop aangeboden door zijn Amerikaanse eigenaar, het private equity-fonds Providence Equity Partners.

Festivals | 15-4-2024

Best Kept Secret website

Best Kept Secret richt zich met speciale ticketprijs op de jonge generatie

Best Kept Secret richt zich op een jong publiek voor de tiende editie deze zomer. Dit jaar introduceert promotor Friendly Fire speciale tickets voor mensen tot 21 jaar oud met 30 procent korting. De ticketprijs voor iedereen geboren na 7 juni 2002 bedraagt 199 euro. De korting wordt aangeboden om de stijgende kosten van levensonderhoud te compenseren. 

 

Festivals | 5-4-2024

Capsules

Hoe Nepresso een lift in New York ombouwde tot een minicafé

Nespresso neemt de boodschap van de campagne 'Er is altijd ruimte voor geweldige koffie' serieus. Om de functionele kenmerken van zijn kleinste koffiezetapparaat, Vertuo Pop, te laten zien, transformeerde het merk op 7 maart een lift in het One World Trade Center in New York tot het stijlvolle Vertuo Pop Café voor twee personen.

Brand events | 29-3-2024

Recycling

Een gedurfde zet van 15Hatfields naar afvalpreventie

Evenementenlocatie 15Hatfields in Londen laat organisatoren die niet-recyclebare materialen achterlaten hiervoor betalen. Deze aanpak heeft inmiddels al bijgedragen aan het verminderen van afval op deze duurzaam opererende locatie, vertelt Algemeen Directeur Warren Campbell over deze gedurfde zet.

Company events | 29-3-2024

Dermot McGinn & Claire Cosgrave

SSE Arena Belfast maakt gebruik van Amazon-technologie

De SSE Arena in Belfast is de eerste overdekte arena in Europa geworden waarin de Just Walk Out-technologie van Amazon is geïntegreerd, waardoor winkelen zonder kassa mogelijk is.

Sportevenementen | 28-3-2024

Glastonbury Festival

Glastonbury Festival genereert 168 miljoen pond voor Britse bedrijven

Uit een economisch rapport over het Glastonbury Festival blijkt dat het evenement in 2023 ongeveer 168 miljoen Britse pond (195 miljoen euro) aan inkomsten genereerde voor Britse bedrijven, waaronder 32 miljoen pond (37 miljoen euro) voor lokale bedrijven in Somerset.

Live Industry Dashboard, Festivals | 25-3-2024

The O2 Arena

Zijn 'koolstofverwijderde' evenementen de toekomst?

AEG Europe, A Greener Future (AGF) en CUR8 organiseerden in de Londense The O2 een serie van vier 'koolstofverwijderde' concerten van de band The 1975. Tijdens het congres van The Event Production Show vertelden ze over hun ervaringen met deze 'carbon removed arena events'.

Festivals | 21-3-2024

Qiddiya race

Qiddiya in Saoedi-Arabië onthult meeslepend F1-circuit

Het Saoedische Qiddiya heeft een nieuw autosportcircuit onthuld waar Formule 1-coureurs langs de themaparken en attracties van het giga-project zullen racen. Het nieuwe circuit is ontworpen als toekomstige locatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië, een F1-motorrace-evenement, en bevindt zich in de Qiddiya City-bestemming voor entertainment, sport en cultuur.

Brand events, Sportevenementen | 18-3-2024

Extended reality (XR)

Honda creëert een volledig mobiele Extended Reality-ervaring

Honda zal op SXSW 2024 het wereldwijde debuut maken van een unieke Extended Reality1 (XR)-ervaring, waarbij mobiliteit wordt gecombineerd met virtual reality (VR)-avonturen. De geheel nieuwe Honda XR Mobility Experience integreert digitale omgevingen met de echte ervaring van het rijden op de Honda UNI-ONE, een handsfree persoonlijk mobiliteitsapparaat.

Beurzen | 6-3-2024

TOKYO Night & Light

's Werelds grootste projectiemapping haalt Guinness World Record binnen

Een nachtelijke projectiekaartweergave op het hoofdkwartier van de grootstedelijke regering in Tokio is door Guinness World Records erkend als de grootste ter wereld.

| 1-3-2024

Kasteel

Fletcher Hotels gaat Kasteel Coevorden runnen

Fletcher Hotels gaat de exploitatie van Kasteel Coevorden op zich nemen. De vorige uitbater, H Design, werd vorige maand failliet verklaard. Curator Paul van Boven liet weten in te zetten op een doorstart en kon vandaag melden dat de hotelketen de zaak overneemt.

 

Brand events | 1-3-2024

Heroes Made in Asia 2025

Heroes Made in Asia viert vijfjarig jubileum in Koninklijke Jaarbeurs

Heroes Made in Asia verruilt volgend jaar Evenementenhal Gorinchem voor Koninklijke Jaarbeurs voor haar vijfde editie. Op 15 en 16 maart 2025 zullen drie hallen gevuld zijn met Gaming, Cosplay, Anime, Manga en Aziatisch eten. Afgelopen weekend trok het Aziatische popcultuurevenement ruim 12.000 bezoekers naar Gorinchem. 

Beurzen | 28-2-2024

Overeenkomst

IDEA presenteert set algemene voorwaarden voor incentive activiteiten

IDEA, de vereniging van professionele evenementenbureaus, heeft een nieuwe set algemene voorwaarden beschikbaar gemaakt speciaal voor incentive-activiteiten. Bij incentive travel heb je in basis te maken met de Europese richtlijn Pakketreizen, maar die kun je door het hanteren van een zakelijke raamovereenkomst uitsluiten.

Incentives | 22-2-2024

Winnaars evenement

De winnaars tijdens het HotelloTOP Year Event

Op woensdag 10 januari vond het HotelloTOP Year Event (19e editie) plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Het HotelloTOP Year Event stond in het teken van ‘The Power of Perspective’.

Company events | 18-1-2024

Dries Roelvink op de vorige editie van EventSummit

EventSummit 2024 belooft een programma vol hoogtepunten

EventSummit 2024 heeft de invulling van haar inhoudelijke programma bekendgemaakt. De 16e editie van de evenementenbeurs vindt plaats op donderdag 8 februari van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Beurzen, Company events | 12-1-2024

Pagina 1 van 1